Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Bron: Nederlands Visbureau
Urker Vishandel Albatros
Vormtweg 20b
8321 NC URK
Mob. 06-40159544
Mail:
KvK: 62079247
Dinsdag | Wapenveld | Klapperdijk | 10:00-14:00 uur |
Woensdag |
Beetsterzwaag Wijnjewoude |
Centrum Nijenhuiswei |
10:00-13:00 uur 14:15-18:00 uur |
Donderdag | Kraggenburg | Markt | 11:00-18:00 uur |
Vrijdag | Hoogeveen | Noordscheschut | 11:00-17:30 uur |